Contact

Neem contact met ons op

De Activiteit heeft een vestiging in Alkmaar die goed te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Het secretariaat is gevestigd in Alkmaar.
Openingstijden: maandag t/m donderdag van 8.00 - 16.30 uur.


  Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

  Binnen een termijn van twee dagen ontvangt u een reactie.

  De Activiteit Alkmaar - De Activiteit

  Molenbuurt 24
  1811KD - Alkmaar
  Tel: +31 (0) 72 512 37 61

  Ga naar de routebeschrijving

  Routebeschrijving locatie Alkmaar:

  Openbaar vervoer

  Vanaf NS station Alkmaar is het 5 tot 10 minuten lopen naar het gebouw van De Activiteit. U loopt vanaf het station in zuidelijke richting op de Stationsweg. Bij de Geesterweg slaat u linksaf. Vervolgens loopt u via de Bergerbrug over het water. Na ongeveer 100 meter loopt u linksaf de Molenbuurt in.

  Auto

  Vanuit de richting Amsterdam

  U rijdt op de A200 vanuit Amsterdam richting Haarlem. U neemt de afslag knooppunt Rottepolderplein en voegt in op de A9 richting Den Haag/Alkmaar. Neem afslag 12 Ring-Alkmaar en voeg in op de N9 richting Heiloo/Den Helder/Centrum. Op de rotonde neemt u de derde afslag richting Heiloo. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf richting Centrum en volgt u de weg tot de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts naar de Geestersingel. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf en bij de tweede afslag slaat u wederom rechts af. Na ongeveer 25 meter vindt u de inrit van parkeergarage De Vest. Vanaf parkeergarage De Vest loopt u in twee minuten naar onze locatie aan de Molenbuurt 24.

  Vanuit de richting Den Helder

  U rijdt op de N9 vanuit Den Helder richting Alkmaar. Op de ring Alkmaar gaat u linksaf de Kogendijk op. Na ongeveer 80 meter slaat u rechtsaf richting het centrum. U rijdt nu op de Helderseweg. Wanneer u over het spoor bent gereden, gaat u bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor. Na de tweede stoplichten slaat u bji de tweede weg rechtsaf. Na ongeveer 25 meter vindt u de inrit van parkeergarage De Vest. Vanaf parkeergarage De Vest loopt u in twee minuten naar onze locatie aan de Molenbuurt 24. 

  Blijf op de hoogte van nieuws