Contact

Neem contact met ons op

De Activiteit heeft vestigingen in Alkmaar en 's-Hertogenbosch die beiden goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer en de auto. Het secretariaat is gevestigd in Alkmaar.


Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

De Activiteit 's-Hertogenbosch

Molenstraat 27b
5211DR - 's-Hertogenbosch
Tel: +31 (0)73 689 49 47
Fax: +31 (0) 72 512 48 85

Ga naar de routebeschrijving

De Activiteit Alkmaar

Molenbuurt 24
1811KD - Alkmaar
Tel: +31 (0) 72 512 37 61
Fax: 072 512 48 85

Ga naar de routebeschrijving

Routebeschrijving locatie Alkmaar:

Openbaar vervoer

Vanaf NS station Alkmaar is het 5 tot 10 minuten lopen naar het gebouw van De Activiteit. U loopt vanaf het station in zuidelijke richting op de Stationsweg. Bij de Geesterweg slaat u linksaf. Vervolgens loopt u via de Bergerbrug over het water. Na ongeveer 100 meter loopt u linksaf de Molenbuurt in.

Auto

Vanuit de richting Amsterdam

U rijdt op de A200 vanuit Amsterdam richting Haarlem. U neemt de afslag knooppunt Rottepolderplein en voegt in op de A9 richting Den Haag/Alkmaar. Neem afslag 12 Ring-Alkmaar en voeg in op de N9 richting Heiloo/Den Helder/Centrum. Op de rotonde neemt u de derde afslag richting Heiloo. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf richting Centrum en volgt u de weg tot de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts naar de Geestersingel. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf en bij de tweede afslag slaat u wederom rechts af. Na ongeveer 25 meter vindt u de inrit van parkeergarage De Vest. Vanaf parkeergarage De Vest loopt u in twee minuten naar onze locatie aan de Molenbuurt 24.

Vanuit de richting Den Helder

U rijdt op de N9 vanuit Den Helder richting Alkmaar. Op de ring Alkmaar gaat u linksaf de Kogendijk op. Na ongeveer 80 meter slaat u rechtsaf richting het centrum. U rijdt nu op de Helderseweg. Wanneer u over het spoor bent gereden, gaat u bij de eerste en tweede stoplichten rechtdoor. Na de tweede stoplichten slaat u bji de tweede weg rechtsaf. Na ongeveer 25 meter vindt u de inrit van parkeergarage De Vest. Vanaf parkeergarage De Vest loopt u in twee minuten naar onze locatie aan de Molenbuurt 24. 

Routebeschrijving locatie ’s-Hertogenbosch

Openbaar vervoer

Vanaf NS station ’s-Hertogenbosch is het ongeveer 5 minuten lopen naar het gebouw van De Activiteit. U loopt vanaf het station in oostelijke richting op het stationsplein richting het centrum. U loopt vervolgens rechtdoor over de Visstraat. Bij de Lepelstraat slaat u rechtsaf. Na ongeveer 150 meter vindt u het gebouw van De Activiteit aan uw rechterhand.

Auto

Vanuit de richting Amsterdam

U rijdt op de A2 vanuit Amsterdam richting ’s-Hertogenbosch. Op de A2 neemt u afslag 22-St. Michielsgestel en voegt u in op de A2 richting Schijndel. U volgt de borden Pettelaar en voegt in op de Gestelseweg. Vervolgens slaat u linksaf naar de Pettelaarseweg. Vanaf de Pettelaarseweg slaat u linksaf naar de Zuidwal. U vervolgt uw weg op de Parklaan en maakt een flauwe bocht naar rechts om op het Wilhelminaplein te komen. Vanaf het Wilhelminaplein slaat u linksaf de Lekkerbeetjesstraat in en volgt u de borden ‘p-ring/station’. Vervolgens gaat u rechtsaf naar de Maijweg. Vanaf de Maijweg slaat u rechtsaf de Colvenierstraat op. Na ongeveer 200 meter vindt u de inrit van parkeergarage ‘Stationsplein’. Vanaf de parkeergarage loopt u in slechts 5 minuten naar het gebouw van De Activiteit.

Vanuit de richting Nijmegen

U rijdt op de A326 vanuit Nijmegen richting ’s-Hertogenbosch. Neem afslag knooppunt Bankhoef en voeg in op de A50 richting ’s-Hertogenbosch/Eindhoven. Op de A50 neemt u afslag knooppunt Paalgraven-Oss en voegt u in op de A59 richting ’s-Hertogenbosch. U neemt afslag knooppunt Hintham om op de A2 te komen richting Eindhoven/Tilburg. Op de A2 neemt u afslag 22-St. Michielsgestel en voegt u in op de A2 richting Schijndel. U volgt de borden Pettelaar en voegt in op de Gestelseweg. Vervolgens slaat u linksaf naar de Pettelaarseweg. Vanaf de Pettelaarseweg slaat u linksaf naar de Zuidwal. U vervolgt uw weg op de Parklaan en maakt een flauwe bocht naar rechts om op het Wilhelminaplein te komen. Vanaf het Wilhelminaplein slaat u linksaf de Lekkerbeetjesstraat in en volgt u de borden ‘p-ring/station’. Vervolgens gaat u rechtsaf naar de Maijweg. Vanaf de Maijweg slaat u rechtsaf de Colvenierstraat op. Na ongeveer 200 meter vindt u de inrit van parkeergarage ‘Stationsplein’. Vanaf de parkeergarage loopt u in slechts 5 minuten naar het gebouw van De Activiteit.

Blijf op de hoogte van nieuws