Wij gaan verhuizen!

Nieuws

In december gaat het gebeuren, we vertrekken naar onze nieuwe kantoorruimte aan de Bergerweg 1 in Alkmaar.

Na bijna 15 jaar verlaten we het pandje aan de Molenbuurt en gaat ons verhaal verder in de oude Ambachtsschool van Alkmaar. Op dit moment zijn we dus druk aan het inpakken en maken we een organisatorisch plan. Omdat niet alle acties precies op elkaar kunnen aansluiten werken we een aantal dagen vanuit huis. Dit zal zijn in de periode van 28 november tot uiterlijk 9 december 2022. Het versturen van bestellingen en certificaten duurt tijdens deze periode wat langer dan u van ons gewend bent, wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen u op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en houden u middels onze website en de socials op de hoogte!

Ons bezoek- en postadres per 1 december 2022:

Bergerweg 1
1815 AC Alkmaar

 

Hartelijke groet,

Het team De Activiteit

Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte van nieuws