Corona bericht 8

Nieuws

Op dinsdag 20 april zijn er een aantal versoepelingen bekend gemaakt.
Dit is natuurlijk hartstikke fijn maar zoals Rutte aangaf is het belangrijk dat we met elkaar nog goed oppassen. De besmetting cijfers zijn nog hoog en de druk op de zorg groot.
Wij hebben overleg gehad en werken op dit moment t/m de meivakantie nog thuis. Vanaf 10 mei 2021 gaan wij ons werk als volgt oppakken:

  • Per instelling stemmen wij af of het mogelijk is om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Hierbij is het van belang dat de basismaatregelen gewaarborgd kunnen worden.
  • Groepsbezoeken doen we voor nu nog online. Wij hebben in één week erg veel contacten wanneer we ook deze weer fysiek oppakken. Wij werken landelijk en komen dus in verschillende regio’s. Daarbij merken wij dat per regio de besmetting cijfers sterk verschillen en willen natuurlijk verdere verspreiding van het virus voorkomen.
  • De bijeenkomsten die gepland staan in Domstad kunnen vooralsnog niet doorgaan. Wij vallen helaas niet onder de uitzonderingen die nu gemaakt worden voor opleidingen aan jongeren en cursussen als bijvoorbeeld BHV. Mocht het op den duur toch mogelijk zijn om ook hier weer bijeenkomsten te verzorgen dan zullen wij ook deze werkzaamheden weer fysiek oppakken. Nu worden bijeenkomsten online verzorgd of verschoven naar aan later momenten. De nascholer stemt dit met de cursus- of netwerkgroep af.

Wij hopen dat er eind mei/begin juni steeds weer een beetje meer mogelijk gaat zijn m.b.t. het verzorgen van nascholing op locaties. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte.
Voor nu, blijf gezond!

Namens het team van De Activiteit,

Inge Haarsma (Dir.)

Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte van nieuws