Corona bericht 7

Nieuws

Alkmaar, 24 februari 2021

 

Gisterenavond hebben we weer geluisterd naar premier Rutte en minister de Jonge tijdens de persconferentie over de coronamaatregelen. Vanaf 2 maart 2021 komen er op verschillende gebieden wat versoepelingen. Dit is voor veel mensen heel prettig en wij hopen dan ook dat dit zo kan blijven bestaan en dat er na 15 maart nog meer versoepelingen doorgevoerd kunnen worden.

Voor ons werk op dit moment betekent dit echter dat er helaas nog geen versoepelingen zijn en dat wij nog niet naar locaties afreizen voor groepsbezoeken en bijeenkomsten t/m 15 maart 2021. De komende periode zal de nascholer die actief is bij u contact opnemen om met u af te stemmen welke wensen er zijn en in hoeverre wij deze kunnen realiseren. Hierbij denken wij aan het organiseren van online bijeenkomsten met het team of in verschillende groepen. Maar ook online coachgesprekken organiseren naar aanleiding van individuele ontwikkelpunten is een mogelijkheid. Op deze manier hopen wij onze plannen zo goed mogelijk uit te voeren.

Tevens kunnen de cursus- en netwerkbijeenkomsten die gepland staan online doorgaan. Ook hiervoor geldt dat we hopen elkaar weer na 15 maart te kunnen treffen in Utrecht, Apeldoorn, Amsterdam of Den Bosch.

Door de eerdere sluiting van de scholen en de maatregelen die op dit moment verlengd worden lopen onze agenda’s tot de zomervakantie steeds meer vol. Daarom is het soms nodig om zaken te plannen in volgend schooljaar. Hierbij kijken we niet alleen naar wat er agenda technisch mogelijk is maar ook naar de inhoud van het plan. Wat is vanuit de inhoud goed om te doen.

Daarnaast heeft u wellicht gemerkt dat wij een andere manier van factureren hanteren dan u  van ons gewend bent. Per maand brengen wij de gemaakte uren in rekening i.p.v. de op de offerte genoemde momenten. Dit doen wij om het heen en weer boeken van bedragen te voorkomen.

Tot slot willen wij met u delen dat wij staan te popelen om weer op locatie aan de slag te gaan en iedereen ‘in het echt’ te ontmoeten. Tot die tijd proberen we met elkaar de schouders er onder te zetten om een zo goed als mogelijk aanbod op afstand te doen.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan contact met ons op.

 

Namens het team van De Activiteit, Hartelijke groeten,

 

Inge Haarsma (Dir.)
06 13299373 / i.haarsma@de-activiteit.nl

Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte van nieuws