Online filmavond ‘Hebben we al samen gelezen?’

Nieuws

‘Hebben we al samen gelezen’ is een prachtige documentaire die ons een inkijkje geeft in de eerste maanden in groep 3 van Marie-Louise, Gelderlandschool – Den Haag. Marie-Louise laat ons zien hoe zij, met 80% niet Nederlandssprekende kinderen, haar leesonderwijs vormgeeft op een ontwikkelingsgerichte manier. Vanaf dag 1 brengt Marie-Louise in kaart wat kinderen al kunnen en gaat vanuit hier verder met de mogelijkheden van haar kinderen. Uitgaan van verschillen tussen kinderen en starten vanuit hun spel, hun vragen en verhalen staat hierbij centraal.
Deze documentaire is gemaakt door Marie-Louise van Ruiten – Gelderlandschool, Den Haag, Bea Pompert – De Activiteit en Tineke van de Giessen – TIVI producties, Delft met ondersteuning van De OGO-Academie, De Volgende Stap en De Activiteit.

Bekijk nu de trailer en geef je op voor de online filmavond die we organiseren op donderdag 21 januari 2021 van 19.30-21.00 uur.
Opgeven kan -hier –

 

Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte van nieuws