Coronavirus

Nieuws

Op dit moment zitten we, in een voor ons allen, bijzondere situatie.
De scholen en kinderopvangcentra zijn gesloten t/m 6 april 2020.

Dit betekent voor de professionals in het onderwijs en de kinderopvang dat zij niet kunnen werken. Sommige collega’s vangen kinderen op van ouders die werkzaam zijn in cruciale beroepsgroepen. Allereerst wensen wij jullie daarbij alle sterkte toe.

Als nascholers gaan wij ons werk dus ook op een andere manier inrichten.
We werken niet op scholen en in kinderopvangcentra en de cursusbijeenkomsten die gepland staan t/m 6 april komen te vervallen. Wel zijn wij aan het werk en werken wij vanuit huis. Op deze manier kunnen wij ondersteuning en voortgang bieden aan de nascholingsplannen die zijn gemaakt. Graag hebben wij dan ook contact met u over de wijze waarop wij onze ondersteuning bij u kunnen inzetten.

Wij doen alvast in dit stadium een beroep op u omdat wij onze werkzaamheden op locatie niet allemaal kunnen inhalen op andere momenten. De inzet van de uren kan namelijk niet in volgend cursusjaar plaatsvinden. Dit vinden wij uiteraard een vervelende situatie daarom dit bericht. Wij hopen voor iedere organisatie een passende oplossing te vinden.

Voor de cursusbijeenkomsten worden nieuwe data gepland en hierover ontvangt u meer informatie van de nascholer die deze cursus verzorgt.

Het secretariaat zal bemand worden door onze collega Rita Markowski en bij haar afwezigheid zal Inge Haarsma bereikbaar zijn 06-13299373.

Hieronder vindt u een lijst met contactgegevens van onze medewerkers. Zij zullen op eigen initiatief contact met u opnemen over de lopende plannen. Heeft u vragen of is er nog geen contact geweest met de nascholers, schroom niet en bel of mail ons gerust.

Voor nu wens ik iedereen veel sterkte en wijsheid toe.

Vriendelijke groet,

Inge Haarsma (Dir.)

Contactgegevens nascholers De Activiteit:

Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte van nieuws