Kom jij ook 23 of 26 januari 2019 naar de NOT?

Nieuws

Op woensdag 23 januari en zaterdag 26 januari 2019 verzorgt Bea Pompert een korte lezing op de NOT over werken aan actuele thema’s en deze in spel en onderzoek, verkennen, ervaren en verdiepen. Tijdens deze lezing laat Bea zien hoe thematiseren in onder- en bovenbouw van de basisschool eruit kan zien. Thematiseren is een mogelijkheid om de verhalen en vragen van kinderen een serieuze en betekenisvolle plaats in onderwijs van vandaag en morgen te geven. Er wordt samen gekeken naar rijke leeromgevingen voor goede thema’s en je krijgt een beeld van de organisatie en begeleiding van betekenisvolle spel- en onderzoeksactiviteiten.

Klik hier voor meer informatie, tijden en locatie op de beurs.

Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte van nieuws