Hebben we samen al gelezen?

Nieuws

‘Hebben we al samen gelezen’ is een prachtige documentaire die ons een inkijkje geeft in de eerste maanden in groep 3 van Marie-Louise, Gelderlandschool – Den Haag. Marie-Louise laat ons zien hoe zij, met 80% niet Nederlandssprekende kinderen, haar leesonderwijs vormgeeft op een ontwikkelingsgerichte manier. Vanaf dag 1 brengt Marie-Louise in kaart wat kinderen al kunnen en gaat vanuit hier verder met de mogelijkheden van haar kinderen. Uitgaan van verschillen tussen kinderen en starten vanuit hun spel, hun vragen en verhalen staat hierbij centraal.
Bekijk de trailer en/of kom naar een van de filmavonden die worden georganiseerd.

Deze documentaire is gemaakt door Marie-Louise van Ruiten – Gelderlandschool, Den Haag, Bea Pompert – De Activiteit en Tineke van de Giessen – TIVI producties, Delft met ondersteuning van De OGO-Academie, De Volgende Stap en De Activiteit.

Bekijk nu de trailer en geef je op voor een van de filmavonden die we organiseren:

dinsdag 20 maart 2018 – 19.00 tot 20.30 uur
Locatie: Julianalaan 2 – Schagen (Julianaschool)

donderdag 29 maart 2018 – 18.30 tot 20.00 uur
Locatie: J. Westerdijkplein 75, Den Haag (De Haagde Hogeschool, Speaker’s Corner)

woensdag 11 april 2018 – 18.00 tot 20.00 uur
Locatie: Blauw Ring 89 – Assendelft (ICBS Octant)

donderdag 19 april 2018 – 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Molenstraat 27b – ’s Hertogenbosch

Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte van nieuws